Pages

Thursday, 11 April 2013

Pengalamanku : Nikmat dapat travel alone - (backpacker)



Dulu tak pernah disangka..berangan-angan nak jadi macam Sinbad, Ibnu Sina dan Peter Pan yang tak besar-besar - mengembara dan menjelajah dunia impian! Sepanjang dalam train, asyik senyum je sambil memuji kebesaran Illahi sepanjang travel dalam UK. Hehe..Siapa sangka kan, impian yang memang mustahil lah, iaitu nak travel sorang backpacking. Dulu sangka nak travel jelajah Australia sebab dekat dengan Malaysia. Hehehe..Last2, Allah bagi peluang pergi UK dan belajar kat University of Edinburgh, universiti yang memang top 50 world ranking dan terkenal kat negara kita sebab Amalina. Hehehe...

Owh, Edinburgh yang sangat cantik, memang tak puas duduk kat bumi bertuah ini.....=)












Teringin nak berkongsi gambar2 menarik di bandar terpilih di England. Sangat cantik.......
Memang kenangan lah nanti...=)

MANCHESTER






UNIVERSITY OF OXFORD












Haa, teringin nak wat video la..sbgai kenangan..=)


video

Cambridge je tak pergi lagi..arghhh..takpelah. bila jadi academician lah nnti..hehe...g coference ke....angan-angan je ni..hehe



Post a Comment

Daisypath - Anniversary